Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Απολογισμός δράσης- Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου με το Κουκλοθέατρο «Η Αριάδνη» - Απολογισμός δράσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 7 Φεβρουαρίου στην πλατεία Δασκαλογιάννη, η Γιορτή Εθελοντισμού που διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών ΚΕΘΕΑ - ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η Γιορτή ξεκίνησε με μουσική και πολύ ζωγραφική για τους μικρούς μας φίλους οι οποίο αποδείχτηκαν ευφάνταστοι καλλιτέχνες. Ακολούθως παρουσιάστηκε το κουκλοθέατρο, "Η Αριάδνη" από την Ομάδα Εθελοντών του ΚΕΘΕΑ, με θέμα την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, το οποίο ενθουσίασε τους μικρούς κ μεγάλους θεατές. Η βραδιά έκλεισε με μικρά δωράκια για τους μικρούς μας φίλους. Κάθε πιτσιρίκι πήρε έναν μικρό χαρταετό κατασκευασμένο από τους εθελοντές του ΚΕΘΕΑ, καραμελίτσες και φρούτα φυσικά.



Ένα μέρος των φρούτων, γλυκισμάτων και χαρταετών δωρήθηκε από την Ομάδα Εθελοντών στην Στέγη Ανηλίκων σε μία προσπάθεια στήριξης των παιδιών.



Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν: η Φρουταγορά «4 Εποχές», το Εργαστήριο Παιδικής Ζωγραφικής και Έκφρασης «Σχεδία», το κατάστημα Βιδάκης Snacks και το Supermarket «Αριάδνη»



Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους/ες εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, είναι μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας.
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου