Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012


Ηράκλειο, 12/09/2012


Θέμα: Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου χθες βράδυ, στο κάλεσμα του μουσικού σχήματος αποτελούμενο από τους: Καλιτσουνάκη Εύη, Αλεξάκη Μαρία, Κρασιμίρα Τζάνεβα, Ψαρουλάκη Κωνσταντίνο και Βασιλάκη Ειρήνη, οι οποίοι πραγματοποίησαν ανοιχτή συναυλία με τέσσερα φλάουτα κι ένα πιάνο στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους με μουσικές νότες των Mozart, Piazzola, Seitz κ.α γνωστών συνθετών της κλασσικής μουσικής .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.

Το προσωπικό, τα μέλη και ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο μουσικό σχήμα για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, το Δήμο Ηρακλείου, το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, το Prosound Πιταροκοίλη- Χατζάκη &ΣΙΑ Ο.Ε., την κ. Πόπη Κουτεντάκη που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης  καθώς και όλους τους συντοπίτες μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου