Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


Ηράκλειο, 07/06/2012


 
Θέμα: “Για μια ζωή χωρίς ουσίες και εξαρτήσεις”.

Ιδιαίτερες στιγμές χαράς και συγκίνησης έζησαν χθες βράδυ στο κατάμεστο κηποθέατρο «Μάνος Χατζηδάκις» μέλη, γονείς, φίλοι, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ κατά τη διάρκεια της οικογενειακής γιορτής των Ολοκληρώσεων του προγράμματος.

21 συνάνθρωποί μας που πέρασαν από τον εφιάλτη της εξάρτησης, ολοκλήρωσαν την θεραπευτική τους πορεία και συνεχίζουν το ταξίδι της αυτογνωσίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης μέσα στη δύσκολη συγκυρία της εποχής μας.

Με περισσότερη αυτογνωσία και δύναμη ανοίγουν τα πανιά τους για νέα ταξίδια …

Η προσπάθεια των μελών του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και των οικογενειών τους οι οποίοι βίωσαν την καθοδική πορεία της εξάρτησης και βρήκαν τη δύναμη να αναγεννηθούν και να την αναστρέψουν, δίνει δύναμη σε όσους παραμένουν στο σκοτάδι των εξαρτήσεων αλλά και στον καθένα από μας ότι, μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τις αδυναμίες μας διεκδικώντας το μέλλον που μας αξίζει. Προϋπόθεση η προσωπική βούληση για ζωή και η αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν οικογένειες απ΄όλη την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κάλυμνο, που τα τελευταία χρόνια στηρίζονται από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Επίσης παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κος Αεράκης ο οποίος εξέφρασε τη διαρκή βούληση του Δήμου να στηρίξει το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την απεξάρτηση, ενώ εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να συμμετάσχει ως εθελοντής στις δράσεις του προγράμματος.
                                                             


                                                                 ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
θεραπευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
Διονυσίου 1 & Σεφέρη, 71601 Ν.Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Τ 2810 331001-2, 2810 334240 F 2810 342562
Αριθμός Λογαριασμών Δωρεών Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 204/296007-92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου